Skip to the content

Lad campingvognen stå gratis
- fra weekend til weekend

Besøger du Vejers Strand Camping en weekend i egen campingvogn, kan du nu lade vognen stå gratis til den følgende weekend*. Du betaler kun for pladsleje, strøm og personer, når du er her.

Du kan for eksempel booke til:

  • Påskeferien og lade campingvognen stå til den følgende weekend
  • Kr. Himmelfartsferien og lade campingvognen stå til Pinseferien
  • Den 7.-9. juni og lade vognen stå til familieweekend og Dragefestival på pladsen weekenden efter, den 14.-16. juni
  • Familieweekend den 13.-15. september og lade vognen stå i Vejers til den følgende weekend
  • En weekend først i oktober og lade vognen stå til efterårsferien i weekenden efter

Vi glæder os til at se dig.

Ring nu og book på tlf. 75 27 70 50

*Tilbuddet gælder i weekender dog ikke i forbindelse med helligdage, sommer og uge 42. Det kan kun bestilles på telefon.

Naturcamping i Danmark – med hav og skov som nabo

Der er intet så vidunderligt som naturens magiske væsen. Og her hos Vejers Strand Camping får du naturen helt tæt på. Her får du intet mindre end populær naturcamping i Danmark midt i klitterne, blot 100 meter fra Vesterhavet samt en plads, der er smukt omkranset af hele 600 hektar skov. Vi byder på moderne faciliteter og attraktive priser for både autocampere, campingvogne og telte.

Glæd dig til at opleve

  • Rigt dyre- og planteliv – oplev kronvildt i området
  • Vesterhavet – måske en frisk morgendukkert?
  • Brede sandstrande – lad roen sænke sig
  • Vejers Plantage – perfekt til mountainbike
  • Naturstier – velegnet til vandreture

Spisesteder og faciliteter

Den friske luft, havet og alle aktiviteterne ved Vesterhavet giver god appetit. Vi har en stor og lækker grillplads, en grillbar på pladsen og en købmandsbutik, hvor du kan købe friskbagt brød. Ved siden af grillpladsen byder vi også på naturlegepladser med hoppeborge til børn og barnlige sjæle.

Derudover kan du på Vejers Strand Camping se frem til indbydende faciliteter som for eksempel fælleskøkken, opholdsstue, babyrum, toiletter og badeværelser.

Se, hvad campister siger om os

Se flere anmeldelser på Tripadvisor

Vejers camping er for os en tilbagevendende oplevelse. Vi starter vores campingsæson her, og vi slutter den her. Vi elsker uden for sæsonen-stemningen. Her er luksus (bad/toilet), ro, naturoplevelse lige uden for døren – i går så vi både krondyr, der græssede uden for vognen, mens vi spiste. Og vi så en sælunge på stranden. Alt, hvad vi har brug for på sådan en weekend uden for sæsonen.

Stine M., 5 stjerner*****

Sådan booker du

Vi gør det let for dig at booke. Du ringer blot til os og fortæller, hvilke weekender du ønsker at komme. Vi tjekker med det samme, om der er plads og laver en reservation, hvis der er ledigt.


Ring nu og vær sikker på at få en plads på tlf. 75 27 70 50