Skip to the content

Naturcamping i Danmark - Med hav og skov som nabo

Der er intet så vidunderligt som naturens magiske væsen. Og her hos Vejers Strand Camping får du naturen helt tæt på. Her får du intet mindre end populær naturcamping i Danmark midt i klitterne, blot 100 meter fra Vesterhavet samt en plads, der er smukt omkranset af hele 600 hektar skov. Vi byder på moderne faciliteter og attraktive priser for både autocampere, campingvogne og telte. Book i dag og glæd dig til ferie på Danmarks måske hyggeligste plads. Vi glæder os til dit besøg.

Camping i naturskønne omgivelser

Vejers Strand Camping er indbegrebet af camping og vanlife i flotte naturomgivelser, og vi kalder det selv for Danmarks måske hyggeligste campingplads.

Her kan du parkere campingvognen og campingbussen eller slå telt op midt i de betagende naturlandskaber i Vestjylland – lige ved Vesterhavet. Klitområdet er fredet, og alle pladserne er unikke, uspolerede og formet af naturens gang.

Muligheden for at campere midt i naturen kombineret med pladsens moderne faciliteter, gør, at du her får muligheden for at holde ferie på en måde, som ikke mange andre steder i Danmark kan tilbyde.

Vesterhavet - Den magiske brusen

At tage på camping ved strand og hav er noget helt specielt. Her ved vestkysten høres bølgerne lidt tydeligere og duften af de salte bølger anes lidt klarere - eller måske er vi bare forblændede af det smukke landskab. Det kan føles helt magisk, når solen går ned og lyden af havet er som en beroligende baggrundsmusik. 

Dette er stedet at få gode oplevelser, at skabe hyggelige minder - at komme helt tæt på naturen. Camping ved vandet er noget helt enestående. Og vi har gjort det hele let og ligetil. 

Vejers - Måske det hyggeligste sted i verden

Vi har gjort os umage for at gøre det hyggeligt, så alle føler sig godt tilpas, når de gæster vores dejlige plads her midt i naturen. Men vi har også gjort det billigt og let at booke. Har du spørgsmål inden din booking, så skriv til os. Vi hjælper gerne med eventuelle spørgsmål, som du ikke finder besvaret her på siden.

Du træffer os på tlf. 75 27 70 50 eller på mail info@vejersstrandcamping.dk. 

Når naturen kalder

Åbne vidder og kuperet landskab - du behøver ikke tage sydpå for at få det hele og mere til. Prøv naturcamping i Danmark lige her på vestkysten, hvor vi er kendte for de smukkeste solnedgange og de brusende bølger. Her er naturen tæt på og både dyre- og planteliv er imponerende med bl.a. kronvildt. hos os vil du finde:

  • Uspoleret natur
  • Rigt dyre- og planteliv
  • Vesterhavet
  • Brede sandstrande
  • Vejers Plantage
  • Naturstier

Camping i naturen er noget helt specielt. Her ligger du pladseret i det kuperede klitlandskab - med kig til den smukke Vejers Plantage. Om det er vandreskoene, fuglenes kvidren eller eventyrlysten, der kalder, så har vi det hele her hos Vejers Strand Camping. Vi har tilmed indbydende sanitetshuse med moderne køkken-, bad- og toiletfaciliteter.

Vesterhavet kalder

Er du klar til campingferie i det fri? Book en plads på forhånd eller tag changen og kig forbi. Det er op til dig. Vi glæder os til at se dig.