Skip to the content

Tag på fiskeferie ved Vesterhavet

Ved Vejers Strand er lystfiskeri i højsædet. Når du besøger Vejers Strand Camping, kan du med fordel give dig i kast med lystfiskeri – hvad enten du er nybegynder eller en garvet fisker.

Din næste fiskeferie kalder

Drømmer du om en campingferie i det fri med rig mulighed for at fiske? Book en plads i klitterne direkte ved Vesterhavet. Vi glæder os til at se dig!

Vejers Strand rimer på pighvarfiskeri

Ved Vejers Strand kan du både fange skrubber, makrel, fladfisk og hornfisk, og hvis du har heldet med dig, kan du endda fange en laks, inden den tager på sin videre færd mod Skallingen og Varde Å. Helt særligt for området i Vejers er pighvarfiskeri, som de lokale i den grad går op i  – måske det også er noget for dig?

Pighvarfiskeri er populært hele vejen langs den danske vestkyst, men Vejers Strand er en af de mest kendte pighvarpladser. Pighvarren kan fanges helt inde ved land.

Fra lokale stemmer lyder det, at man ved Vejers Strand kan fange pighvar på op mod 5-6 kilo!

Hvordan fanger man bedst en pighvar, tænker du? Pighvarfiskeri kan dyrkes under de fleste vejr- og vindforhold. Dog siger erfarne fiskere, at jo mere højvandet der er, jo flere fisk fanger man. Den bedste lokkemad er naturlig agn, da pighvarrens gode syn straks vil spotte en kunstig børsteorm og hindre dig i at komme hjem med frisk fisk til middagsbordet. Fra april til juli er der højsæson for pighvarfiskeri.

DM i Pighvar

DM i Pighvar afholdes d. 13. maj 2023. Om du er deltager eller blot tilskuer, er der masser sjov og hygge at komme efter. Oplev pighvarfiskeri til den helt store guldmedalje, fiskeauktion og grillpølser samt en masse andre pighvar-entusiaster.

Du kan med fordel booke en plads på campingpladsen til denne begivenhed.