Skip to the content

Hold den perfekte ferie med børn hos os

Vidste du, at du kan holde en unik ferie med børn hos os? At I ikke behøver flyve langt væk for en børnevenlig ferie, hvor aktivitet snildt går hånd i hånd med ro, hygge og nærvær?

Hvis ikke, så lad os fortælle dig hvorfor...

Giv børnene en ferie ved Vesterhavet

Hvis du drømmer om at holde ferie med børn ved Vesterhavet, er du ikke gået forgæves. Hos os kan I slå teltet eller campingvognen op blot 100 meter fra Vesterhavets brusende bølger og hoppe i vandet som det første om morgenen. Et par gange om året holder vi familieweekend, hvor børn under 12 år bor gratis!

Vesterhavets vind og bølger er også perfekte, hvis du vil tage børnene med ud for at paraglide, kite- eller windsurfe. Og er det rigtigt blæsende, har I endda mulighed for at surfe uden sejl. 

Efter en tur i havet danner vores private naturstier de perfekte rammer for en god vandretur, så I på egen krop kan opleve den ro, som naturen ofte giver. Er I mere til aktivtiet på to hjul? Og har I cyklerne med? Så kan I cykle på picnic blandt trækroner og krondyr. Skal det være endnu vildere, kan I også snildt få en god tur på mountainbiken i det bakkede terræn eller i klitterne.

Ferieidyl med børnene ude i naturen - også de helt små

Holder I ferie med små børn? Intet problem. I vores tilstødende servicebygninger har vi gjort det nemt at være småbørnsfamilie. Her finder I alt fra fælleskøkken og opholdsstue til familiebaderum, vaskerum, puslepladser, babyrum, toiletter og møntvask, hvis uheldet er ude.

Skal der tændes op i grillen, har vi en stor grillplads. Det perfekte sted for børnene til at mødes og falde i leg med pladsens andre børn, mens du tilbereder et lækkert måltid. 

Ved siden af pladsen har vi tilmed både naturlegeplads med hoppepude, rutsjebane og gynge- og klatrestativ. Er børnene trætte efter en aktiv dag? Vi har også en grillbar, der tilbereder lækre, hurtige og børnevenlige måltider samt en købmandsbutik, hvor du har mulighed for at købe de dagligvarer, du har brug for. 

Bestil online, og oplev naturen på tætteste hold

Vi mener selv, vi er det perfekte sted for ferie for børn og for dig, der ønsker, at dine børn skal opleve den danske naturs smukkeste sider på tætteste hold. 

Gør som tusindvis af børnefamilier før jer, og bestil jeres næste ferie med børnene online lige her.