Skip to the content

Tilbud på camping ved Vesterhavet

På udkig efter et godt campingtilbud på en plads for både børn og voksne i skønne omgivelser? Så byder vi jer velkomne hos Vejers Strand Camping med et godt campingtilbud.

Her finder du vores campingtilbud og billige ophold og vi opdaterer hele tiden med flere gode tilbud til ferier ved Vesterhavet.

 

Familieweekend - Børn bor gratis

Flere gange om året holder vi Familieweekend, som er en weekend i børnenes tegn - Børn under 12 år bor nemlig gratis!

Seniorcamping

  • Få 24% rabat på plads- og strømprisen.

Køb gavekort

Glæd din rejsemakker, bedste ven, et familiemedlem eller en helt fjerde med et gavekort til Vejers Strand Camping.

Overnatning på campingpladsen

Vores skønne pladser er skabt af naturen selv, og de individuelle pladser ligger i det kuperede terræn kun 100 meter fra Vesterhavets strandkyst. Her er der masser af naturskønne oplevelser, der kun venter på at blive delt med dine kære.

Vores faciliteter inkluderer nyrenoverede køkkener, toiletter, grillpladser, møntvaskeri og opholdsrum. Der er også sørget for børnene med en flot naturlegeplads med hoppepude, rutsjebane samt klatre- og gyngestativ, og feriens indkøb kan klares hos købmanden på pladsen.

Vesterhavet kalder

Er du klar til campingferie i det fri? Book en plads på forhånd eller tag changen og kig forbi. Det er op til dig. Vi glæder os til at se dig.

Camping til gode priser

Priserne for pladserne afhænger af antallet af personer og sæsonen, samt om I ønsker en standardplads eller en plads uden strøm. En ferie hos Vejers Strand Camping er alle pengene værd og vi er sikre på, at I med vores campingtilbud vil finde prisen lige så uimodståelig som omgivelserne.

Uanset om I kommer med campingvogn, telt, autocamper eller van, så er vi sikre på, at vi har en plads der passer jer og jeres ferieønsker. De fredede klitter og det smukke skovområde, der omkranser pladsen, danner en perfekt ramme om en campingferie.

Camping i det fri ved Vejers Strand Camping sørger for hyggelige stunder ved grillen, friskt outdoor liv og skønne oplevelser.

Oplevelser ved Vesterhavet

Med et campingtilbud ved Vesterhavet hos Vejers Strand Camping kan I nyde den omkringliggende natur ved at slentre en tur ned ad de sandede stier til Vesterhavets vandkant, eller tage en tur på mountainbiken på de nærliggende sjovstier.

Vejers Strand Camping 's beliggenhed giver jer muligheden for at møde nye bekendtskaber, spille hyggelige spil, bade til I opløses og blot nyde ferien. Beliggenheden indbyder både til aktive ferier og til ferier med masser af nærvær og afslapning i dejlige omgivelser.

Book online

I kan booke online her på siden, og sikre jeres ophold, eller I kan tage chancen og dukke op og se, hvad der er ledigt. Vi vil gøre alt for at finde den bedste plads til jeres ønsker, hvad enten det er ro og stilhed med udsigt til solnedgangen fra jeres van, eller om det er at være tæt på vand, grill- og legeplads. 

Se vores campingtilbud herunder og lad dig friste til en fantastisk ferie.