Skip to the content

Hold ferie med hund hos os

Vil du holde sommerferie med hund? Det forstår vi naturligvis godt. Og hos os har det aldrig været nemmere at holde ferie med hund i Danmark.

Hundepension er ofte en dyr nødvendighed, når du skal på ferie. Men det kan være svært at efterlade menneskets bedste ven derhjemme, når ferien kalder. Særligt hvis din hund i forvejen tilbringer megen tid alene i hverdagen. Derudover er hunde ofte en lige så stor del af familien, som alle vi andre.

Hos Vejers Strand Camping tager vi derfor glædeligt imod alle - også de firbenede medlemmer af familien. Faktisk synes vi selv, vi har nogle af de bedste rammer for en aktiv ferie i hyggelige omgivelser for både familie, børn og hunde. 

Lad os fortælle dig hvorfor...

Rå natur - et rent ferieparadis for dig og din hund

Hos os kan du sætte din campingvogn eller telt op blot 100 meter fra Vesterhavet og opleve roen og nærværet, som den rå og uspolerede natur indgyder.

Helt ideelt, hvis du har din hund med på ferie. Her kan du lufte hunden i skønne omgivelser lige ned til Vesterhavet, på fredede og private naturstier tæt ved Vejers Plantage og i store, tætte skovområder. 

Du kan med fordel tage din hunds egen kurv med samt noget hundelegetøj, den kender. Derved føler den sig mere tryg i de nye omgivelser. Du kan også putte hunden i bilen og tage på en kort køretur. Vi har nemlig flere hundeskove lige i nærheden. Fx i Blåvand som ligger knap 20 minutters kørsel fra vores campingområde. 

Camping i klitterne - tæt ved Vesterhavet

Vores unikke placering og bakkede terræn i klitterne giver rig mulighed for leg og aktiviteter for både voksne, børn og de firbenede medlemmer af familien helt tæt ved Vesterhavet. 

I sommerhalvåret fra april til september skal din hund dog være i snor, når I færdes på stranden.

Hopper den i Vesterhavet, må den dog boltre sig alt det, den vil, uden snor. Skal hunden bade i andet end saltvand? I vores sanitetsbygninger stiller vi et hundebad til rådighed, så både Vesterhavets saltvand og sandet fra vores skønne sandstrande kan blive vasket af efter en dag fyldt med hyggelige aktiviteter. 

Bestil din ferie her på siden allerede i dag

Hold din næste ferie med hund ved Vesterhavet hos os. Det er nemt og hurtigt at bestille online her på siden, hvor du også finder alle vores priser.