Skip to the content

Dragefestival på Vejers Strand

Kom med til en farvestrålende dag under den blå Vesterhavshimmel


Vær med, når vi inviterer til en fantastisk dag med dragerne i fokus. Til Dragefestival på Vejers Strand får alle - store som små - en oplevelse udover det sædvanlige, når himlen indtages af farverige, smukke og sjove drager. Du kan være med til alle festlighederne og samtidig få en skøn campingferie helt tæt på Vejers' fantastiske natur. 


Book din campingplads eller en hytte allerede nu, så du er sikker på at være med til alle festlighederne.

Book her!

Dragefestival 2024

Besøg vores naturskønne campingplads og kombinér en campingferie helt tæt på naturen med en anderledes oplevelse. Dragefestivalen bliver holdt på pladsen, så du har rig mulighed for at deltage i det hele!

15. juni 2024!

Aktiviteter til Dragefestivalen

Der er mange gode oplevelser i vente under Dragefestivalen, udover de mange flotte drager. 

Du kan blandt andet opleve:

- Bamseudspring

- Karamelkastning

- Mal din egen drage i drageworkshoppen

- Drageflyvning på pladsen

 

... Vi opdaterer løbende.

Campingferie og Dragefestival

Kom til Vejers med din van, campingvogn eller i en af vores Beach Cabins og få den storslåede natur og den mærkbare ro helt under huden. Vores campingplads tilbyder nogle helt unikke pladser lige midt i det vestjyske klitlandskab. Baggrundsmusikken er det brusende Vesterhav, og der er højere til himlen, end du drømmer om. Denne himmel bliver flot dekoreret af drager under Dragefestival, hvilket skaber en helt ny dimension til din campingferie. Du kan læse meget mere om campingpladsen og se et kort over pladser, servicebygninger og legepladser lige her!

Området omkring pladsen byder samtidig på en lang række naturoplevelser, som du kan opleve, når du har suget til dig af kreativiteten på pladsen. Der er mange muligheder for at udforske området på cykel eller vandreben, så du kan komme helt ud i de allermest afsidiges kroge af området. Få inspiration til den aktive ferie ved Vejers Strand her. Du kan også smide fiskestangen i din vogn og give dig i kast med at fange aftensmaden selv. Der er fiskerensestation på pladsen, og har du ikke grill med selv, så kan du benytte dig af de opstillede grill, hvor der er også er borde og bænke, der frit må benyttes.