Skip to the content

Familiecamping? Derfor er vi det ideelle sted

Er du typen, der elsker at spotte et græssende krondyr i morgensolen? Finder du ro i vandreture, cykeltyre i tætte skove og grillhygge? Trænger du til at komme væk fra hverdagens stress og jag sammen med familien? Så er du landet det helt rigtige sted. 

Vi er omgivet af fredede og private naturstier, tæt på Vejers plantage, og danner dermed de perfekte rammer for både ro, nærvær og hyggelige aktiviteter for hele familien. 

Vejers Strand Camping - lige ved Vesterhavet

Forestil dig at du vågner op til lyden af Vesterhavets brusende bølger... At du blot skal lyne dit telt op for at gå en tur ved vandet...

Hos Vejers Strand Camping kan du slå dit telt op eller parkere din campingvogn midt i klitterne - kun 100 meter fra Vesterhavet midt i rå og uspoleret natur. Og vi har plads til både voksne, børn og kæledyr. Derfor går vi heller ikke på kompromis med det praktiske. Du kan stadigvæk få et varmt bad eller tilberede et lækkert måltid i vores sanitetsbygninger. 

Her har vi både:

  • Fælles køkken og opholdsstue
  • Toilet og handicaptoilet
  • Lækre badeværelser med bad
  • Babyrum
  • Hundebad, hvis I har familiekæledyret med

Vil du hellere tænde op i grillen? Vi har naturligvis også en stor og lækker grillplads, hvor det er nemt at falde i snak med områdets andre gæster. Blev gåturen ved Vesterhavet længere end forventet og skal aftensmaden derfor være nem? Så har vi også en grillbar på pladsen og en købmandsbutik, hvor du kan købe dagligvarer. Ved siden af grillpladsen byder vi også på naturlegepladser med hoppeborge til børn og barnlige sjæle. Med andre ord gør vi alt, hvad vi kan, for at være det perfekte sted for afslappende familiecamping i Danmark.

Book din næste ferie tæt på rå og smuk natur

Hos os kan I vandre på vores private naturstier hånd i hånd, cykle i vores tætte skove eller tage kikkerten med ud for at spotte græssende krondyr ved Vejers Plantage, der er ét af de bedste steder at iagttage de imponerende dyr.

Vi ligger også kun en kort vandretur fra Blåvand Fyr. Vi tør derfor godt love, at familiecamping i Jylland aldrig har været smukkere. Og det er heldigvis nemt og hurtigt at booke din ferie. Bestil online her på siden og kom et skridt tættere på aktivt og hyggeligt samvær med hele familien. Det perfekte afbræk i en travl hverdag.