Skip to the content

Velkommen til Danmarks måske hyggeligste campingplads 

Her slår I teltet op eller parkerer campingvognen lige midt i Vestjyllands smukke landskab. Den naturenære oplevelse er gennemgående, og her i det fredede klitområde er alle pladserne unikke og skabt af naturens gang.

Uanset hvor I ønsker at bo, får I direkte adgang til den rå og uspolerede natur omkring Vesterhavet, samt campingpladsens skønne og moderne faciliteter.

Campingpladsens kuperede terræn er den ideelle beliggenhed til en charmerende campingoplevelse ved Vesterhavet. Pladserne er unikke, og I vælger selv, hvor I bor. Måske i en hyggelig "gryde", omfavnet af naturen - eller en klit-top med skøn udsigt. Pladsen lægger både op til en campingtur i autocamperen og til den helt store vanlife-oplevelse.

Her er der plads til børn, hunde - ja hele familien kan nyde et ophold i symbiose med den smukke, vestjyske natur.

NATURCAMPING MED MODERNE FACILITETER

Vejers Strand Camping inviterer gæsterne til at skrue tempoet lidt ned og sætte fokus på nærvær, samvær og afslapning med dine nærmeste.

Her er der kort afstand til smil, nye bekendtskaber og gode ferieminder og på campingpladsen tilbyder vi de optimale rammer til netop det.

Her finder du dejlige sanitetsbygninger med køkken, bad og toilet og hyggelige udearealer med grillplads samt let adgang til områdets storslåede naturoplevelser.

På de overdækkede bord- og bænkesæt kan du nyde morgenkaffen eller dække op til den helt store grillmenu med venner og familie.

Pladsen har desuden en stor legeplads, grillbar med hyggeligt udeareal, en købmandsbutik og gangstier op over klitterne, direkte ned til stranden.

Vesterhavet kalder

Er du klar til campingferie i det fri? Book en plads på forhånd eller tag changen og kig forbi. Det er op til dig. Vi glæder os til at se dig.