Skip to the content

Beach Cabins på Vejers Strand Camping

Drømmer du om en afslappet ferie på en af Danmarks mest naturskønne campingpladser - så kan du nu booke en hytte med plads til to personer!

En campingferie behøver ikke være i en van eller i en campingvogn. Du kan få ligeså meget af det simple og rolige campingliv ind i din ferie, hvis du booker en hytte på vores skønne campingplads. På pladsen vil du få en følelse af, at være helt tæt på naturen og den mærkbare ro, der kendetegner vores plads, vil finde vej op på din terrasse, når du nyder solnedgangen på en dejlig ferieaften. I hytterne har du blandt andet eget bad og toilet, terrasse med udsigt over klitterne, hvor du kan nyde den friske havluft og et veludstyret køkken.

Hunde er desuden meget velkomne i hytterne.


Gå på opdagelse i en Beach Cabin lige her!

Campinghytter i Jylland

Få mange, store oplevelser når du booker en hytte hos os. Vejers ligger tæt på havet, på Blåvand og på fantastiske kulturoplevelser. Fuldend din hytteferie og fyld rygsækken op med natur og kultur i verdensklasse.

Book din hytteferie her!

Ferie helt tæt på naturen

Når I booker en Beach Cabin hos Vejers Strand Camping, kan I forvente camping med et ekstra strejf af komfort - men den samme følelse af afslapning og jordnærhed. Hytterne forstyrrer ikke landskabet med store armbevægelser, men ligger sig godt ind i den vestjyske natur og tilbyder naturelskere, der ikke ejer egen campingvogn/van, en skøn campingoplevelse helt tæt på vandet.

Medbring dit eget surfbræt, fiskestang eller noget tredje og oplev hvad Vesterhavets kan byde på for vandsportsentusiaster. Er du mere til stille og rolige aktiviteter ved vandet, så er der rig mulighed for at løbe eller gå en tur langs de uendelige sandstrande, finde rav efter et blæsevejr eller måske skal I bygge et eventyr-slot med familiens mindste medlemmer. Har I hund med, kan I tage den med på stranden og lade den gå på opdagelse mellem skaller, sten og tang - hunde er velkomne i både vores hytter og på campingpladsen.

Området omkring Vejers og Blåvand indbyder til cyklister, der både kan lide de lige strækninger og dem, der gerne vil have fart og kuperet terræn. Så husk cyklen eller måske dine vandrestøvler - så kan du nemt komme rundt i hele området og få en god oplevelse i den rå vestjyske natur.

I må naturligvis benytte de mange gode faciliteter på pladsen såsom legepladser, fiskerensestation, moderne servicebygninger, udendørs grillområder og meget andet, når I bor i en hytte hos os.