Skip to the content

Autocamper campingplads - Nær strand og skov

Aldrig har det været lettere eller smukkere at få overnatning i autocamper. Hos Vejers Strand Camping frister vi nemlig med helt enestående omgivelser, der både lægger op til at rulle autocamperen i stilling og til at slå teltet op. Der indbydes til ro og fordybelse, hygge og nærvær, sjov og aktivitet og ikke mindst tæt kontakt med naturen, der byder på både grønne skove og indbydende bølger.

Vi har gjort os umage for at pladsen skal falde i god smag hos både frilufts-entusiasten, hygge-campisten, børnefamilien, den aktive, den hundeglade og trekkeren. Få naturen helt tæt på med alle dens vidunderlige scenarier. Nyd bølgerne eller gå en tur i skoven. Her er der rig mulighed for cykelture i det kuperede landskab eller at benytte sig af de mange aktiviteter, der er på pladsen.

Billig overnatning med autocamper

Det må gerne være lidt let, og det må gerne være lidt lækkert. Det har vi sørget for med istandsættelse af vores faciliteter. Vi har løbende renovering, så du kan benytte dig af altid indbydende toilet-, bad- og køkkenfaciliteter her på pladsen. Vi har tilmed gjort overnatning billigt. Ud over gode priser tilbyder vi følgende:

  1. Billig autocamper campingplads
  2. Moderne faciliteter
  3. Naturlegeplads med hoppepude, rutsjebane m.m.
  4. Hyggelige udearealer

Vi praler gerne med at være Danmarks hyggeligste sted at campere. Her er der let til smil og latter og ikke mindst rig mulighed for at møde nye bekendtskaber. Naturen er enestående og priserne attraktive - her har du de perfekte rammer til campister og outdoor mennesker.

Vesterhavet og de smukke sandstrande

Intet er så smukt og beroligende som havets blide brusen. Vi frister med smukke sandstrande og blå bølger. Her er der plads til at boltre sig, at slappe af i sandet og bare nyde livet eller at gå lange ture for at lade op. Lad børnene bygge skønne sandslotte eller byg et selv. Det er en verden af muligheder, når du gæster vores altid hyggelige plads. 

Vejers har det hele

Vejers Strand camping er en populær autocamper campingplads - vi mener selv, at det er fordi, vi har det hele lige indenfor rækkevidde med både strand, skov og åbne vidder. Her er der rig mulighed for at få en helt uforglemmelig ferie - omgivet af den smukkeste natur. 

Book allerede i dag - vi glæder os til at forkæle dig med vores indbydende plads og vores moderne faciliteter. Bestil online eller skriv til os på info@vejersstrandcamping.dk. Du kan også booke på tlf. 75 27 70 50.