Skip to the content

Sommerferie ved Vesterhavet

Skal I holde sommerferie I Danmark og er I ude efter fede oplevelser og skøn natur? Så er vi klar til at byde jer velkommen hos Vejers Strand Camping - en unik campingplads i naturnære omgivelser med oplevelser overalt. 

Afslapning for store og små

Det er noget helt særligt at campere i det fri, og hos Vejers Strand Camping er man virkelig i det fri! Vores campingplads er omkranset af fredet skovområde og pladserne befinder sig kun100 sandede meter fra Vesterhavets vandkant.

Der er mulighed for at få lige præcis den ferie I ønsker jer hos Vejers Strand Camping, hvor I selv vælger om I ønsker at være aktive eller at slappe af. Alt sammen ude i det fri naturligvis.

Faciliteter hos Vejers Strand Camping

Til en sommerferie i Danmark med børn, kan vi glæde både børn og voksne med vores skønne naturlegeplads til børn med både hoppepude, rutsjebane samt gynge- og klatrestativ. Når der skal afveksles, kan de løbe et smut ned og dyppe sig i Vesterhavet.

Mens børnene leger eller bader er der rigeligt for de voksne at tage sig til. Benyt en af vores grillpladser eller køkkener til at sørge for familiens måltider. Vask tøj i pladsens vaskeri, og få klaret feriens indkøb hos pladsens købmand. Vi startede en gennemgående renovering af pladsens faciliteter i 2020, så I er sikret moderne og lækre faciliteter til jeres ferie.

Få nye bekendtskaber ved grillen eller i opholdsstuen, og nyd hyggelige stunder med familien ved de opstillede borde og bænke i vores udendørs overdækkede spiseområder. Smør en hyggelig frokost eller nyd en kop kaffe i den fri natur.

Billig camping i naturnære omgivelser

Book sommerferie i Danmark hos Vejers Strand Camping, og vi er sikre på, at prisen vil være det hele værd. Vores pladser koster ikke alverden, og prisen afhænger af sæson samt antal af personer. Medbring eget telt, campingvogn, autocamper eller van og lej en standardplads eller en plads uden strøm. 

Vores skønne naturnære omgivelser sørger helt besværfrit for en skøn ferie med mulighed for cykelture på de smukke skovstier, vandreture i vandkanten, imponerende solnedgange og masser af hyggestunder.

Vejers Strand Camping er vestjysk naturcamping når det er bedst, og uanset hvor på pladsen I slår jer ned, garanterer vi at oplevelserne vil komme væltende. De unikke omgivelser sammen med faciliteterne gør i sandhed Vejers Strand Camping til et paradis i Danmark for campister og outdoors-entusiaster.

Tjek vores tilbudsside ud og se om et af vores campingtilbud passer til lige jeres behov.


Ferie ved Vesterhavet

Jeres sommerferie i Danmark ved Vesterhavet byder på oplevelser til vandhunde store som små, og de brede sandstrande danner rammen for nogle fantastiske stranddage. Vi har et rigt dyre- og planteliv og udsigten til det imponerende Vejers Plantage samt den uspolerede natur er virkelig noget for sig.

Tag en vandretur på naturstierne og nyd fuglekvidderen og duften af ren natur. Tag cyklen og oplev de imponerende skovstier eller tag på eventyr offroad.

Planlægningen af jeres sommerferie i Danmark starter her og vi har gjort det nemt at booke hos os. Book online så I er sikre på jeres plads, eller duk op og se hvilke pladser der er ledige. Træf os på tlf. 75277050 eller send en mail på info@vejersstrandcamping.dk.