Skip to the content

Camping i det fri ved Vejers Strand

Her finder du alle praktiske oplysninger om camping i det fri ved Vejers Strand Camping. Vi har samlet de vigtigste informationer omkring booking, åbningstider og campingpladsens faciliteter øverst på siden. De oftest stillede spørgsmål finder du svar på i vores FAQ, lidt længere nede på siden.

Der sker spændende ting på pladsen lige nu, og vi arbejder hårdt for at kunne tilbyde den bedste naturcamping i Jylland - måske endda hele Danmark. Vær derfor opmærksom på at vi løbende tilføjer spændende nyheder og mere praktisk information.

For at holde dig helt opdateret kan du enten holde et skarpt øje med siden her, skrive dig op til vores nyhedsbrev, følge os på sociale medier eller kontakte os.

 

Pladsoversigt

Få overblik over hele campingpladsen og dens faciliteter.
 

Åbn pladskort

Du kan benytte vores online betaling her.

Faciliteter

Når I skal vaske tøj, tage et varmt bad, lave mad eller bruge de sanitære faciliteter kan I benytte vores sanitetsbygninger, som vi i 2020 begynder at modernisere, så de bliver spritnye og lækre. Vi har desuden søgt tilladelse til at opføre endnu en ny sanitetsbygning med de samme lækre faciliteter.

På campingpladsen er der også en række skønne udendørsfaciliteter til hele familien. Her finder man en flot naturlegeplads med hoppepude, rutsjebane, gynge- og klatrestativ. Der er overdækkede grill- og spiseområder med bord-bænkesæt, hvor man kan medbringe en frokost, forberede et stort grillmåltid eller bare nyde en kop dampende morgenkaffe.

På pladsen ligger der også en købmandsbutik til feriens mange fornødenheder.

Ja, kæledyr er tilladt. Hunde skal være i snor.

Ja, man må gerne grille.

Vi har på nuværende tidspunkt gratis Wi-Fi på store dele af pladsen.
I takt med at vi anlægger campingpladserne, udbygger vi også Wi-Fi, så det til sidst vil dække hele området.

Ja, det er muligt at leje cykler hos os.

I kan booke cykler online https://blavandbike.dk/

Vi regner ikke med at have hytter i sæson 2020.

Der er cirka 100 meter fra campingpladsens naturstier og ned til stranden.

Ja, der er handicapfaciliteter.

Ja, pladsen er udstyret med brandslukkere.

Henvend jer i receptionen eller kontakt os på +45 75 27 70 50.

I sanitetsbygningerne finder man:

  • Fælles køkken/opholdsstue
  • Toilet og handicaptoilet
  • Badeværelse med bad
  • Babyrum
  • Hundebad

Hvis du har øvrige spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på +45 75 27 70 50 eller skrive til os på info@vejersstrandcamping.dk. Så vil vi prøve at hjælpe dig.

Vesterhavet kalder

Er du klar til campingferie i det fri? Book en plads på forhånd eller tag changen og kig forbi. Det er op til dig. Vi glæder os til at se dig.