Skip to the content

Camping i det fri ved Vejers Strand

Her finder du alle praktiske oplysninger om camping i det fri ved Vejers Strand Camping. Vi har samlet de vigtigste informationer omkring booking, åbningstider og campingpladsens faciliteter øverst på siden. De oftest stillede spørgsmål finder du svar på i vores FAQ, lidt længere nede på siden.

Der sker spændende ting på pladsen lige nu, og vi arbejder hårdt for at kunne tilbyde den bedste naturcamping i Jylland - måske endda hele Danmark. Vær derfor opmærksom på at vi løbende tilføjer spændende nyheder og mere praktisk information.

For at holde dig helt opdateret kan du enten holde et skarpt øje med siden her, skrive dig op til vores nyhedsbrev, følge os på sociale medier eller kontakte os.

 

Pladsoversigt

Få overblik over hele campingpladsen og dens faciliteter.
 

Åbn pladskort

Katalog 2022

Se vores katalog for 2022 lige her!

Du kan benytte vores online betaling her.

Faciliteter

Når I skal vaske tøj, tage et varmt bad, lave mad eller bruge de sanitære faciliteter kan I benytte vores servicebygninger, som vi i 2020 begyndte at modernisere, så de bliver spritnye og lækre. I servicebygningerne finder I blandt andet møntvask, fiskerengøringsplads og hundebade - du kan se et kort over pladsen og de forskellige servicebygningers beliggenhed og faciliteter lige her!

På campingpladsen er der også en række skønne udendørsfaciliteter til hele familien. Her finder man en flot naturlegeplads med hoppepude, rutsjebane, gynge- og klatrestativ. Der er overdækkede grill- og spiseområder med bord-bænkesæt, hvor man kan medbringe en frokost, forberede et stort grillmåltid eller bare nyde en kop dampende morgenkaffe.

På pladsen ligger der også en købmandsbutik, hvor du kan købe mad til dagens måltider, rundstykker og lækkert brød til morgenmaden, sødt til eftermiddagskaffen og alt godt til en hyggelig dag på stranden. Vi bager brød, rundstykker og kage i bagerafdelingen i købmanden, så du kan glæde dig til at blive mødt af en skøn duft, når du træder ind i vores hyggelige butik. Du finder desuden også en isbutik med kolde is til lune sommerdage og en traditionel grillbar, hvor du blandt andet kan købe en lækker pizza til at tage med til stranden eller nyde på din plads.

I højsommeren og til Vanlife & Barbeque i maj vil der være live musik foran grillbaren og alle er velkomne. Information om det kan du få i receptionen eller på vores Facebook side.

Legepladser

Camping er for hele familien, og på Vejers Strand Camping finder I en flot legeplads med en stor hoppepude, klatrestativer, gynger og meget andet, der kan være med til at give børnene en skøn ferie i den vestjyske natur. Inde i Vejers by kan I besøge en stor, flot naturlegeplads, hvor både små og store børn kan få pulsen op og smilet på læberne!

Ja, kæledyr er tilladt. Hunde skal være i snor.

Læs mere om ferie med hund.

Ja, man må gerne grille. Du finder også et stort, flot overdækket grillområde med bord-bænkesæt.

Ja, du finder en skøn, lille købmand med alt fra frisk frugt og grønt, mælk, pasta og fersk kød. I købmanden finder du ligeledes en bager, der hver dag bager frisk brød, rundstykker og lækre kager til kaffen. Bliver dagen for lun, så kan du smutte forbi iskiosken, der serverer en gammeldagsvaffel, du sent vil glemme, og når frokost eller aftensmaden skal være nem, så kan du svinge forbi grillbaren, hvor sprøde pizzaer kommer direkte ud af pizzaovnen!

Vi har på nuværende tidspunkt gratis Wi-Fi på store dele af pladsen.

Ja, campingpladsen er børnevenlig.

I finder legepladser og rig mulighed for en fed ferie med børn.

Ja, det er muligt at leje cykler hos os.

I kan booke cykler online https://blavandbike.dk/

Du kan på nuværende tidspunkt ikke booke en hytte hos os.

Vi henviser til hvidbjerg.dk, hvis du gerne vil på hytteferie i nærheden af Vejers.

Der er cirka 100 meter fra campingpladsens naturstier og ned til stranden.

Ja! Udover lange gåture, ravjagt og drageflyvning, så kan du i sommerperioden og på helligdage deltage i saunagus og Vesterhavsdyp nede på Vejers Strand. Du kan tilmelde dig og købe billetter lige her!

Du kan altid finde information om aktiviteter på vores Facebook side, og vi sætter kalendere op på vores opslagstavler - der er både information om aktiviteter på campingpladsen og i nærområdet.

Ja, der er handicapfaciliteter.

Ja, der er flere brandslukkere fordelt rundt på hele pladsen.

Henvend jer i receptionen eller kontakt os på +45 75 27 70 50.

I sanitetsbygningerne finder man:

  • Fælles køkken/opholdsstue
  • Toilet og handicaptoilet
  • Badeværelse med bad
  • Babyrum
  • Hundebad

Ja, vi tilbyder også teltcamping hos Vejers Strand Camping

Læs mere om teltcamping.

Hvis du har øvrige spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe på +45 75 27 70 50 eller skrive til os på info@vejersstrandcamping.dk. Så vil vi prøve at hjælpe dig.

Vesterhavet kalder

Er du klar til campingferie i det fri? Book en plads på forhånd eller tag changen og kig forbi. Det er op til dig. Vi glæder os til at se dig.