Skip to the content

Campingtilbud til hele familien

Når vi holder Familieweekend på Vejers Strand Camping, kan du forkæle børnene eller børnebørnene og dig selv med en dejlig weekend i campingvogn eller telt.

I Familieweekenderne bor børn under 12 år gratis på campingpladsen.

Familieweekend 2022

  • 29. april – 1. maj
  • 16. september – 18. september

Du kan lade din campingvogn stå på vores campingplads fra påske og indtil Familieweekenden 29-/4 til 1/5-22

- Helt gratis!

Tag dine børn eller børnebørn med ud at bo i naturen og få en af Vesterhavets bedste badestrande som nabo. Hos os går lækre faciliteter og naturcamping hånd i hånd, så det på ingen måder er svært at have mindre børn med på vores campingplads. Her er plads til alle – både store og små – campingvogne, campere og telte.

Vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen - dog max 5 gratis boende børn pr. enhed.


Familieweekend 2023
  • 12. maj - 14. maj
  • 15. september - 17. september

OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

Vi har masser af plads, som børnene kan boltre sig på. Vi ligger i første klitrække fra Vesterhavet, har gode legepladser, og sammen kan I nyde den skønne natur rundt om campingpladsen og udforske både strand, klitter, hede og skov – og ikke mindst en af Vesterhavets bedste badestrande.

Pak madkurven og gå på opdagelse i det imponerende klitlandskab. Tag gerne både børn og hund med på Familieweekenden, så hele familien sammen kan nyde naturen, duften af skovbund og den friske vestenvind. I Vejers er naturen klar til at give dig, din familie og vennerne helt unikke oplevelser. Her er både ræve, egern og krondyr – og måske du er heldig at opleve dem alle i den vilde natur.

Familieweekend på alle vores campingpladser

Familieoplevelser giver god energi, og vi er har Familieweekender på alle vores campingpladser. De tre campingpladser har rammerne til en skøn ferie – på hver deres måde. I får gode minder og oplevelser med hjem hver gang.

Vesterhavet kalder

Er du klar til campingferie i det fri? Book en plads på forhånd og vær sikker på, at der er plads. Vi glæder os til at se dig!

Nyt fra vandkanten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det vilde Vesterhav direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.