Skip to the content

Tag på aktiv ferie i Danmark

Vejers Strand Camping er den perfekte feriedestination for dig, der gerne vil kombinere det hyggelige campingliv med en aktiv livsstil. Her er nemlig rig mulighed for at kaste sig ud i alverdens forskellige aktive sportsgrene og udflugter.

Hvad kan en aktiv ferie bestå af?

Man skal ikke gå mange skridt væk fra campingpladsen, før man står midt i et af de måske smukkeste naturområder, Danmark har at byde på.

Hele vejen rundt om pladsen ligger nemlig Vejers Plantage, der strækker sig over hele 600 hektar skov. Her finder du både naturstier og både udfordrende og lettilgængelige vandreruter for alle aldre og niveauer. Så snør vandreskoene og gå på opdagelse i de betagende skovarealer, der virkelig viser, hvad Danmark som naturland har at byde på.

Det rå Vesterhav indbyder i den grad også til aktiviteter og oplevelser af den aktive slags. Udover at du selvfølgelig kan springe en tur i bølgen blå og tage en rask svømmetur, så kan du med fordel også prøve kræfter med vandsport i form af eksempelvis kitesurfing, paragliding eller windsurfing. Almindelig surfing er også muligt på dage, hvor det blæser ekstra meget, og det gør det jo som bekendt indimellem ved vestkysten.

Udforsk naturen på to hjul

De smukke områder ved Vejers Strand Camping indbyder i den grad til aktiv ferie med ture på to hjul, og i særdeleshed er det oplagt med en tur på mountainbike.

Der findes en lang række mere eller mindre udfordrende tracks i området for både begyndere og mere øvede.

F.eks. kan du prøve kræfter med MTB-ruten ved Bordrup Klitplantage eller ruten Oksbøl – Vejers Strand. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor udfordrende turen skal være, og hvor høj pulsen skal op.

Kort over cykel- og vandreruter i området kan hentes i receptionen.

Aktiv sommerferie

Er du og resten af familien lidt i tvivl om, hvor årets sommerferie skal gå hen, og foretrækker du/I en ferie, hvor der brændes krudt af, og hvor det samtidig kombineres med det hyggelige campingliv, som en ferie på en campingplads indebærer? En aktiv ferie kan sagtens kombineres med en ferie med børn og/eller hund.

Det hele får I her hos Vejers Strand Camping, som er beliggende i det skønneste naturområde, som er fredet, og hvor alle pladserne er helt unikke og formet af naturens gang.

Det er naturcamping lige ved Vesterhavet, når det er bedst.

Aktiv ferie med børn

De mange aktiviteter ved Vejers Strand Camping er bestemt ikke kun forbeholdt de voksne.

Vil du holde aktiv ferie med børnene, så er der f.eks. mulighed for, at børnene kan brænde krudt af på vores legeplads, der bl.a. har klatrestativer og hoppepude.

Når dagen går på hæld, og både børn og voksne har fået brændt krudt af, så kan I passende samles om bord- og bænkesættene til en lækker grillmenu med familie og venner.

Vesterhavet kalder

Er du klar til campingferie i det fri? Book en plads på forhånd eller tag changen og kig forbi. Det er op til dig. Vi glæder os til at se dig.