Skip to the content

Camping ved Vesterhavet

Er du vild med at opholde dig i den skønne danske natur, så er et besøg hos Vejers Strand Camping helt sikkert noget for dig. Vi er en unik campingplads i Vestjylland, som ligger tæt på både Vesterhavet, den brede sandstrand og skov. Vi lyver ikke, når vi siger, at du bogstavelig talt kommer til at bo midt ude i klitterne et stenkast fra havet i Vestjyllands smukke landskab, når du er på ophold hos os. Vi har plads til hele familien, og I bestemmer selv, hvor I vil bo blandt et bredt udvalg af unikke pladser. Eks. har vi pladser omfavnet af den dejlige danske natur og pladser i klit-top med den skønneste udsigt. Uanset om du er i telt eller i campingvogn, finder vi helt sikkert den helt rigtige plads til dig, hvor du kan nyde den smukke vestjyske natur på den måde, du ønsker det. 

Campingplads Vestjylland - Danmarks hyggeligste campingplads

Camping ved Vesterhavet hos os her på Vejers Strand er den ideelle oplevelse for dig, der værdsætter oplevelser i det fri. Oplevelser, hvor du på egen hånd kan udforske alle de mange muligheder, naturen har at byde på. 

Ferieminder for alle

Få en masse gode og uforglemmelige ferieminder på campingpladsen på Vejers Strand. Rundt om campingpladsen ligger Vejers Plantage, hvor du finder over 600 hektar skov, naturstier og vandreruter. Vandet er samtidigt roligt, mens strømmen er umærkelig. Så står du som campist eller outdoor menneske og tænker campingplads Vesterhavet, hvad skal jeg vælge, så er Vejers Strand helt sikkert en overvejelse værd. 

Hos Vejers Strand har vi også mange spændende og sjove tilbud til børnene bl.a. en naturlegeplads med hoppepude, rutsjebane, gynge- og klatrestativ. Stranden og de brusende bølger ligger samtidigt indenfor kun 100 meter og er en ideel måde at starte dagen på med smil, grin og højt humør. Vesterhavets vind og bølger er ydermere perfekte til at tage børnene med ud at surfe på. Vores private naturstier kan desuden danne rammen for den perfekte vandre- eller cykeltur, hvor hele familien kan være med. Har I små børn, kan I, i vores tilstødende sanitetsbygninger finde alt fra fælles køkken til opholdsstue med bad, vaskerum, puslepladser, babyrum og toiletter. En købmandsbutik, hvor du kan købe de varer, du har brug for, er vi også garant for. Skal der tændes op i grillen, har vi en stor grillplads, hvor den lækre grillmad kan tilbederes, samtidigt med at jeres børn kan møde, falde i snak og lege med nogle af pladsens andre børn. Måske der ligger en ny ven eller veninde og venter for jeres dreng eller pige.

Camping Vestjylland - Aktiv ferie for alle

Booker du en eller flere campingpladser Vestjylland hos Vejers Strand, vil du opleve et natur- og dyreliv i særklasse. Kom tæt på den uspolerede natur, og oplev det rige natur- og dyreliv på første parket. Området omkring Vejers Strand er i denne forbindelse kendt for at have en stor bestand af aktive kronhjorte. Måske du er så heldig at spotte en på lige netop jeres tur. 

Hos Vejers Strand er vi ikke et sekund i tvivl om, at vi en af Danmarks mest autentiske outdoor campingpladser. Vi giver samtidigt dig en perfekt mulighed for at få en tiltrængt pause fra hverdagens gøremål og storbyens pulserende liv. Find vandrestøvlerne frem eller grib mountainbiken, og gå på opdagelse i en unik natur med smukke klitter, heder og skove. Kombiner en hyggelig campingferie med en aktiv livsstil. Det rå Vesterhav indbyder i denne forbindelse til spændende aktiviteter og oplevelser eks. kitesurfing, paraglidning eller windsurfing. På dage, hvor det blæser ekstra meget, er almindelig surfing også en mulighed. Det er absolut ikke nødvendigt at rejse udenlands, hvis du ønsker en ferie, hvor der både skal være plads til hygge og fysisk aktivitet.

Hos Vejers Strand har vi en klar ambition om at tilbyde camping Vestkysten til alle, som elsker aktiv ferie. Såfremt du har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig på tlf. 75277050 eller info@vejersstrandcamping.dk.