Skip to the content

RUNDTUR I DANMARK

3 DEJLIGE CAMPINGPLADSER DER ALLE KAN NOGET SPECIELT

Der er mange, der har fået øjnene op for kør-selv ferier. Det er det klimavenlige valg – og så er det super hyggeligt. Der er mange fordele ved at tage autocamperen eller campingvognen med på ferie. Det giver en stor frihed og mulighed for at planlægge jeres egen rute igennem Danmark.

BESØG VORES TRE CAMPINGPLADSER

Kør-selv ferie i Danmark giver dig mulighed for at opleve forskellige destinationer, og du kommer til at mærke den danske natur på helt tæt hold.

Hvis ferien skal stå på roadtrip i Danmark, så lad turen starte ved Kattegat og det hyggelige Nordjylland. Nærmere betegnet kan du tage familien med til Skagen Sydstrand Camping, hvor du kan indtage vores skønne, familievenlige campingplads, der ligger sølle 14 kilometer fra Skagen by.

Herefter kan du sætte kursen mod Vesterhavet og Vejers Strand Camping, hvor du vitterligt kan parkere din autocamper eller campingvogn i første klitrække til havet og bo midt i naturen.

Afslut dit Danmarks roadtrip med at rulle den korte tur ned langs vestkysten til Hvidbjerg Strand Feriepark og opleve 6-stjernet camping.

Det bedste af det hele ved et roadtrip - Du kan helt selv bestemme, hvilken rækkefølge og hvor længe du vil bo på hver campingplads.

Én ferie, tre campingpladser

Den perfekte rundtur i Danmark

Skagen Sydstrand Camping

Første stop - Skagen Sydstrand Camping!

Her finder du et familieparadis, hvor du kan vælge en campingplads, der kun ligger 100 meter fra den børnevenlige sandstrand. Her er pladserne store og oplevelserne det samme.

Vejers Strand Camping

Andet stop sker hos Vejers Strand Camping!

Her finder du naturcamping og vanlife. Her bliver man opslugt af naturen, og du kan nyde de smukke omgivelser fra vandrestøvlerne, cyklen eller SUP-boardet.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Sidst men ikke mindst - Hvidbjerg Strand Feriepark!

Afrund dit roadtrip med en 6-sjernet campingoplevelse for hele familien. Dejlige pladser, fede faciliteter, perfekt placering.

SKAGEN SYDSTRAND CAMPING

1 TING DU VED OG 2 DU MÅSKE IKKE KENDER TIL!

  1. Skagen Sydstrand Camping ligger.... tæt på Skagen. Navnet på pladsen giver jo et ret godt hint om det, men det kan ikke understreges nok: Skagen Sydstrand Camping har en rigtig god placering i Nordjylland med nem adgang til nogle af de største seværdigheder i området og ikke mindst med Kattegat som nabo.

  2. Ekstra store campingpladser. Campingpladsen ligger helt ud til stranden - du kan endda booke såkaldte strandpladser. Derudover er pladsernes areal større end den gennemsnitlige campingplads, så der er mere plads til at børnene kan boltre sig, samtidig med at der er mulighed for mere privatliv.

  3. Direkte cykelsti til Skagen. Det kunne næsten ikke blive nemmere at bevæge sig rundt i det smukke landskab. Der er faktisk kun små 14 km fra campingpladsen ind til Skagen centrum.

Vejers Strand Camping

1 TING DU VED OG 2 HEMMELIGE SKATTE!

  1. Camping i klitterne. Når du ankommer til Vejers Strand Camping, kan du placere din campingvogn, autocamper eller hvad du nu bruger som midlertidigt hjem midt i naturen. Her er der mange forskellige pladstyper, og nogen af dem er kun tilgængelige, hvis du har firhjulstræk - det er altså sand naturcamping.

  2. Vanlife & Barbeque. Hvert år i maj hylder Vejers Strand Camping vanlife med et vanlifetræf, der trækker garvede såvel som nye vanlifers til. Det er fire dage med live musik, barbeque, food trucks, hyggeligt samvær og selvfølgelig den fantastiske frihed, der findes ved Vesterhavets breder.

  3. Fantastiske faciliteter. Mange forbinder naturcamping med primitive forhold, men den fordom kan pakkes langt væk, når destinationen hedder Vejers Strand Camping. Her er der moderne og nyere faciliteter såsom sanitetsbygning, køkkener, møntvaskeri og opholdsrum. Du kan med andre ord nyde en dejlig campingferie i naturen uden at gå ned på bekvemmelighederne.

HVIDBJERG STRAND FERIEPARK

1 TING DU SIKKERT VED OG 2 TING, DU HELT SIKKERT BØR VIDE!

  1. Ferieparadis med 6 stjerner. Hvidbjerg Strand Feriepark har faciliteter, der løfter feriestemningen til nye højder - ikke mindst for de yngste i familien. Eksotisk badeland, indendørs legeland, trampolincenter og wellnesscenter.  

  2. Ferie med fokus på bæredygtighed. Vi vil gerne gøre det lettere at tage på ferie med god samvittighed. Derfor arbejder vi benhårdt på at optimere ferieparken mod en mere bæredygtig fremtid. Vi har fx nedgravet hele 6 km slanger til vores jordvarmeanlæg, der er et af de største af sin slags i Danmark. Læs mere om vores initiativer lige her.

  3. Meget mere end skønne faciliteter. For mange er Hvidbjerg Strand Feriepark lig med underholdende faciliteter som badeland og wellness. Men vidste du, at Hvidbjerg Strand Feriepark faktisk har en hel aktivitetsavis, der løbende udkommer med inspiration til området, gode tilbud, kig ind på vores restauranter og ikke mindst en oversigt over events som poolparties, westernaftener, snobrødsbagning, påskefrokost og meget, meget mere.

Nyt fra vandkanten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det vilde Vesterhav direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.