Skip to the content

Teltcamping - Billig overnatning nær strand og skov

Hos Vejers Strand Camping synes vi, at det er lidt sjovere og lidt hyggeligere at sove i telt. Her er du omgivet af den smukkeste uspolerede natur, et rigt dyr- og planteliv, Vesterhavets blide susen og masser af smukke træer. Om du kommer i autocamper eller med telt er der dømt rig mulighed for både ro og afslapning samt aktiviteter på pladsen, på den brede sandstrand eller på de omkringliggende naturstier. Hos os vil du finde:

  1. Billig camping i telt
  2. Enestående omgivelser
  3. Moderne sanitetshuse
  4. Naturlegeplads
  5. God kundeservice

Moderne og indbydende faciliteter udgør sammen med den populære naturlegeplads tilmed et mekka for børnefamilien. Her er noget for alle og rigeligt med plads til at kunne fortabe sig i livet, naturen og medmennesker - her er der rum for nye bekendtskaber.

Vores engagerede team af medarbejdere står desuden klar til at rådgive omkring de mange muligheder for aktiviteter, oplevelser og naturscenarier - på og omkring pladsen.

Naturen når den er bedst

Uanset om du er et ægte outdoor menneske eller mere foretrækker at gå lidt i hi i dit hyggeligt indrettede telt og bare lytte til fuglenes kvidren og pladsens summen, så byder Vejers Strand Camping på noget for enhver. Her er du midt i naturen - omkranset af den smukke Vejers Plantage, der indbyder til hyggelige gåture, motion på mountainbiken eller eventyrlige naturoplevelser. Der er højt til himlen og masser af mulighed for at slentre, løbe, snakke eller nyde naturens summen. Her er naturen helt tæt på, og du finder essensen af naturcamping og vanlife.

Vesterhavet et stenkast væk

Blot 100 meter fra pladsen finder du det altid smukke Vesterhav, der imponerer med sine enestående solnedgange, sine altid brusende bølger og de brede sandstrande. Her er der plads til ferie med børn - her kan ung som ældre sætte tempoet helt ned og bare være. Her er der plads til liv og latter. Her finder du rammerne for de perfekte ferieoplevelser. 

Book online - let og hurtigt

Prøv teltcamping i Vejers. Vi er måske Danmarks hyggeligste campingplads. Her er der frirum - her er der hjerterum. Lad os forkæle dig med vores smukke natur landskab, moderne faciliteter og attraktive priser. Vi har tilmed gjort det let at booke dit ophold online og tilbyder:

  1. Skarpe priser
  2. Let online booking
  3. Nem online betaling

Lad os være din foretrukne telt campingplads - her kan du få minder for livet.