Skip to the content

Miniferie ved Vesterhavet

Er du ude efter ro, oplevelser og lyden af det bølgende hav? Så kan du få alt det og meget mere hos Vejers Strand Camping. Vores helt særlige campingplads, som er helt tæt på naturskønne områder og det skønne Vesterhav, ligger i Vestjylland, og vi byder på både sandstrande og skove.

Afslapning for store og små

Hos Vejers Strand Camping tilbyder vi camping, når det er allerbedst. Om du er til oplevelser, afslapning eller hygge med dine kære, så er dette stedet. 

Tag en lang gåtur i det bløde sand med din partner i hånden, eller tag en cykeltur i det smukke skovområde. Tag en slentretur til Blåvand Fyr eller giv dig i kast med en vandsport. Vejers Strand har plads til det hele, og du former selv din perfekte ferie. 

Aktiviteter for børn

Rejser du med børn, kan du roligt sende dem på pladsens sjove legeplads, mens du pakker ud. Vi har massere at lave for både børn og voksne. Tag på miniferie i Danmark ved Vesterhavet og oplev den skønne natur som Vestjylland kan byde på. 

Vejers Strand Camping

Vi har naturnær camping og skønne faciliteter, så kom med din familie, venner eller bare dig og få en fuldendt campingferie ved Vejers Strand. Vores dejlige campingplads er omkranset af rå, skøn natur og de snoede skovstier tager dig med på eventyr.

Skru ned for tempoet og få en rolig og nærværende miniferie, og nyd tiden med dine nærmeste. De hyggelige faciliteter indbyder til nye bekendtskaber, hyggelige stunder, grillaftener og latter.

Oplevelser ved Vesterhavet

Vesterhavet kalder på dig, og mens du besøger de smukke sandstrande, kan du campere ved Vejers Strand Camping. Vores private gangstier tager dig 100 meter ned til vandet, og du kan nyde de hvidsandede strande så længe du har lyst.

Bestil en miniferie i Danmark ved Vejers Strand camping og få skønne oplevelser ved Vesterhavet. Vi sørger for naturskøn camping i allerbedste stil.

Naturcamping og vanlife

Vores plads er perfekt og særdeles velegnet til dig, der drømmer om det frie vanlife. Parkér din van og tag på opdagelse i naturen omkring Vejers Strand Camping. Nærområdet byder på fiskesøer, skovstier og meget mere.

Der er rig mulighed for at møde nye bekendtskaber, som man kan falde i snak med over grillen, men har man lyst til en privat stund, er der også plads til dette. Slå vandørene op og læn dig tilbage. Nu skal du egentlig bare nyde alle de skønne oplevelser, der venter dig.