Skip to the content

Vanlife & Barbeque

Vanlife & Barbeque d. 4.-7. maj 2023!

Van Life & Barbeque

 Se videoen fra Vanlife & Barbeque 2022 nedenfor.

Venligst accepter marketing-cookies for at se indholdet.

Køb billet til årets Vanlife og Barbeque lige her.

Få Vanlife helt ind under huden

Vanlife er meget mere end en bil, der har fået den helt store omgang. Det er en måde at tænke på. Det er en måde at leve på.

Det kan være meget inspirerende at møde andre ligesindede. Tanker og erfaringer kan deles, idéer kan skabes og nye venskaber kan spire.

Se frem til nogle fantastiske dage med vennerne, familien og utallige andre Vanlife-entusiaster. Vi lover 4 dage fyldt med skøn natur og mulighed for at bruge den på din foretrukne måde. Vi sætter stemningen, og I medbringer hyggen. Pak din bus, bulli, van eller lignende og kom og oplev det unikke miljø og lad dig inspirere af andre Vanlifers.

Camping on the wild side

Vejers Strand Camping ligger i allerførste klitrække, så tag børnene med på stranden, bad, fisk, surf og oplev den fantastiske vestjyske natur. Vi kalder det camping on the wild side.

Mød andre van-entusiaster

Til Vanlife & Barbeque valfarter van-ejere til Vejers Strand for at deltage i Vestkystens største van-begivenhed. Er du så heldig at have en plads til Vanlife & Barbeque, kan du glæde dig til at møde andre van-entusiaster fra nær og fjern.

Udover andre van-gæster og nye bekendtskaber byder de 4 hyggelige Vanlife & Barbeque dage også på van-udstilling, så du kan få mest mulig inspiration og gode minder med hjem fra Vejers Strand.

Vi sørger for

  • Live musik
  • Barbeque, food trucks og helstegt pattegris
  • Masser hygge
  • Inspirerende van-udstillinger
  • Aktiviteter på land og til vands
  • Vesterhavsbad og saunagus

... og meget mere.

Pris for deltagelse

Pris per voksen: 120 kr. pr. nat

Pris per barn (op til 11 år): 55 kr. pr. nat

Du skal ikke betale for pladsen under Vanlife & Barbeque. Du betaler alene for de personer, der deltager, når du booker pladsen.

Hold dig opdateret

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil holde dig opdateret!

... ellers kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du informationen direkte i din indbakke.

Nyt fra vandkanten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, nyheder og spændende oplevelser fra det vilde Vesterhav direkte i din indbakke.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.