Skip to the content

Billig campingferie ved Vesterhavet

Er du på jagt efter billig camping til din næste sommerferie? Så kan Vejers Strand Camping byde på lige netop det. Tag på en naturskøn ferie udenfor byernes larm, og find roen. Nyd en stille stund med familien og oplev hvordan naturen kan invitere på nærvær, samhørighed og fællesskab.

Fantastisk beliggenhed

Vores fantastiske beliggenhed ved Vesterhavet indbyder til hyggelige stunder og en billig ferie. På pladsen kan man grille og vores flotte køkkenfaciliteter gør det muligt at lave lækker mad til hele familien. 

Mød andre glade campister ved grilllen og få en sludder, tag på mountainbike tur i skoven eller dyrk vandsport i Vesterhavet.  Der er uendelige muligheder, og vi hos Vejers Strand Camping opfordrer dig til at benytte dig af dem. 

Camping til billige priser

Priserne hos Vejers Strand Camping er altid overkommelige og vi garanterer at ferien bliver alle pengene værd. Priserne afhænger af perioden og hvor mange I skal bo på pladsen.

Vi har forskellige tilbud der gør det muligt at få billig camping ved Vesterhavet. Få alle de fantastiske oplevelser som nærområdet kan tilbyde, og få det til en pris der er til at betale. Vi har for eksempel tilbud til seniorer og til par, der ønsker at leve billigt.

Smukt område ved Vesterhavet

Det smukke område omkring campingpladsen byder på bløde sandstrande, spændende skovområder og skøn natur. Vejers Strand Camping er omkranset af Vejers Plantage, der består af over 600 hektar skov hvor man kan tage på opdagelse og vandreture.

Vandreruterne tager dig med på interessante og yderst smukke ture i skovområdet, og du er garanteret en på opleveren. Stik i løbetøjet og mærk havets susen på din løbetur på stranden, eller tag cyklen og mærk vinden som du suser rundt på skovstierne.

Gode faciliteter til camping og vanlife

Er du en af de heldige som futter rundt i din egen hyggeligt indrettede van og lever det frie liv? Så er vi sikre på at din næste tur bør gå til Vejers Strand Camping. Vores hyggelige plads er velegnet til lige netop vanlife, og du er sikret et område med masser af van-tastiske oplevelser.

Nyd solnedgangen over Vesterhavet fra din åbne van, og få en af Danmarks bedste udsigter imens. Den perfekte mulighed for et virkelig gennemført ophold får du hos Vejers Strand Camping.

Book billig camping hos Vejers Strand Camping og få en bid af nogle af Vestjyllands skønneste naturoplevelser med dig i kufferten.