Skip to the content

Naturlegeplads og moderne faciliteter

Er du på udkig efter en god børnevenlig campingplads, så er Vejers Strand Camping det perfekte match. Vi har sørget for skøn naturlegeplads, naturskønne omgivelser med mulighed for masser af aktiviteter samt skovens og strandens indbydende landskab. Vi har omgivelserne, der både indbyder til masser af hyggelige aktiviteter, men også de store vidder og de brusende bølger, der indbyder til eftertanke og fordybelse.

Vores hyggelige plads byder på intet mindre end:

  1. Naturlegeplads
  2. Hoppepude
  3. Bred sandstrand
  4. Grønne skove

Med Vesterhavet blot 100 meter væk og skoven, der omkranser pladsen, så har du her alt i overskuelig gåafstand. Vores plads byder på kuperet landskab og moderne faciliteter, så I rigtigt kan føle jer forkælet, når I holder jeres næste miniferie eller ferie med børn. Her får I børnevenlig campingplads ved Vesterhavet - et sted, hvor familien kan få masser af gode oplevelser, smil, latter og måske nye spændende bekendtskaber.

Familiecamping når det er bedst

Spis jeres måltider i vores moderne sanitetsfaciliteter eller på bænke med praktisk overdække. Hyg, leg og grin på vores populære naturlegeplads. Vi har gjort os umage for at gøre det så let, billigt og overskueligt som overhovedet muligt. Derfor kan du også booke online her hos os. Vi tilbyder:

Vi står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller give gode råd og vejledning omkring brug af det omkringliggende område. Her er der mulighed for at få det bedste ud af ferien - et sted, hvor der kan skabes gode minder for hele familien.

Aktiv ferie eller tid til ro

En god børnevenlig campingplads kan gøre hele forskellen - hvad enten I er til ro og fordybelse eller I søger den aktive ferie. Vi giver mulighed for begge dele med den omkringliggende natur. Tag cyklerne med eller de gode vandresko. Husk evt. spand og skovl til at bygge sandslotte med eller måske den gode bog, så du kan fordybe dig i en spændende historie eller selv skabe en ny med din familie - lige her på Vejers Strand Camping. 

Book online

Vi har gjort det let at booke plads online. Se evt. vores praktiske information i menuen inden du booker. Her får du svar på mange af de mest almindelige spørgsmål omkring vores plads og faciliteter. 

Du kan også ringe til os på tlf. 75 27 70 50 eller skrive til os på info@vejersstrandcamping.dk. 

Få styr på ferie, hygge og nærværet lige her på vores populære og indbydende plads.